Giga madarak

on . Beküldve: Kriszta szösszenetei

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bizonyítékaim vannak arra, hogy még mindig, vagy már megint léteznek repülő minimum giga madarak.

Nyáron, az autónkhoz közelítve épp azon tűnődtem, hogy miért rakott a férjem a szélvédőre egy ocsmány mintás fóliát, de kiderült, hogy nem tett ilyet, csak valami rápiszkított. De nem ám csak úgy diszkréten, hanem úgy igaziból. Ez nem az volt, ami alatt, fölött, mellett még el tudsz nézni, megmozgatva a teljes hát és nyakizomzatod (szóval az még hasznos is, és főleg szórakoztató a többi forgalomban résztvevő számára, akik elkönyvelnek, hogy de hülyén táncolsz, és a break már különben sem divat), hanem olyan, ami teljes látótér kiesést okoz. 
Nem vagyok nagy szakértője a madárürülékeknek, de szerintem ezt egy művelte. Még a becsapódási pont is látszott, valamint a sugárirányú szétterülés is. Vagy pont a madár-légifolyosó-wc koordinátáit lőttük be parkoláshoz. Ránézésre magas mésztartalmú, kicsit lilásan szürke, nedvességtartalmát tekintve már száraz produktum volt. Egy darabig néztem, de nem tűnt el, pedig állítólag megsemmisítő tud lenni a pillantásom, ezért próbáltam kreatív lenni. 
Először a szélvédőmosóval és ablaktörlővel kezdtem. Ha az lett volna a célom, hogy egy csomó madárszart habosra kenjek a szélvédőn, akkor az sikerült. Majd a mindentrejtő táskám következett. Találtam benne nedves törlőkendőt, sminklemosót, kézfertőtlenítőt, két csomag zsepit, szemüvegtörlőt, két sóoldatos ampullát, egy műtősmaszkot, és volt nálam fél liter ásványvíz. 
Nos ezek már nincsenek meg, de van egy tiszta szélvédőm, amin kilátok, és egy csomó hely a táskámban. A tettes meg reménykedjen, hogy soha ne repüljek át a fészke fölött.

 
 
113 embert ért el.
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás