Köszönet

on . Beküldve: Kriszta szösszenetei

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kedves Mindenki!
Két hete hoztam létre ezt az oldalt, és már 156-an vagyunk velem együtt. Nagyon jó érzés, hogy a gondolataim értő fülekre találnak. 
Amikor a lányunk megszületett, akkor kezdtem el irogatni, de az csak napló volt. Följegyeztem az élet apró, mindennapi csodáit, majd amint elkezdett csacsogni, az édes és vicces megnyilvánulásait. Majd öt éve már nyilvánosan az életünk mókás vagy bosszantó történéseit is az ismerőseimnek. Lassan két éve tartozik szorosan az életemhez az írás. Jelenleg ez a legkönnyebb kommunikációs forma számomra. 
Sokszor elképzelésem sincs, hogy mi lesz egy elkezdett történet vége, csak jönnek a gondolatok, én meg bepötyögöm a gépbe. 
Szeretem a humort, az egyik legjobb fegyver az élet nehézségei ellen. Néha nehéz témákat is a humor oldaláról közelítek meg, mert úgy könnyebb felülkerekednem rajtuk. 
Szeretem az emlékeket. Megkaptam azt a csodás képességet, hogy el tudjak merülni a múlt emlékeiben, fel tudjam eleveníteni a rég hangulatát, képeit. Az különösen meglepett, hogy ezeket az írásokat is milyen jól fogadjátok. Pedig azt gondoltam volna, hogy ez csak nekem fontos, az én életem, az én emlékeim. Ezt külön köszönöm! ♡
Sokat fogtok olvasni a lányunkkal kapcsolatos sztorikat. Engem mindig meglep az a finom humor, ami bujkál a szavaiban. 
Szívesen osztanám meg Veletek az ötleteimet, legyen az egy tárgy felújítása, vagy egy munkámról készült fotó, semmi különös, csak "Csináltam valamit. Nézzétek!". 
Néhány személyes tapasztalatomról is szívesen írnék, bármilyen témában, amit az élet épp aktuálisan hoz.
Páran jeleztétek, hogy szeretnétek ismerősöknek ajánlani az oldalt, de nincs aktiválva nálam ez a funkció. Én mindent megpróbáltam, és már segítséget is kértem. Ilyen funkció csak számomra van. Én tudom ajánlani, de ha más profiljáról nézem az oldalt, ott tényleg nincs. Én meg sehol nem találom azt a módosítási lehetőséget, amivel lehetne. Ez vagy a face egyik nagy hiányossága, vagy az én gépemről ellopták ezt a funkciót. Az oldal linkjét tudjátok továbbküldeni ajánlásra. Ki is emelem itt, hogy egyszerűbb legyen a dolga annak, aki keresné.
Nekem óriási élmény írni Nektek. Köszönöm, hogy olvassátok! 

Üdvözlök mindenkit! Ezt az oldalt sokak kérésére és a magam örömére hoztam létre. Nem tudok írni, de szeretek! Köszönöm, hogy olvassátok! :)
 
 
222 embert ért el.
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás