Bemutatkozás

  • 2016 0808 230119 004 3
  • 2016 0810 234533 062 2
  • 2016 0810 234339 056 2

Saját készítésű ékszerek

Az ásványok "beszélnek" hozzánk. Jó esetben segítenek arányosan a legtöbbet kihozni önmagunkból. Amikor ékszert készítek, azt rendszerint valakinek a számára készítem. Igyekszem harmóniát teremteni a személy alkata, pillanatnyi állapota, szándékai és a választott ásvány között. 

köszöntés

Buszon utazni egy élmény!

Írta: Super User on . Beküldve: Kriszta szösszenetei

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egyik alkalommal két fiatal hölgy magasröptű párbeszédének voltam hallgatólagos tanúja. A téma a szex és a pasik voltak. Gondoltam, hogy ezt a világ minden kincséért sem hagynám ki, ezért elraktam a fülhallgatót, és lemondtam a zenehallgatásról. Ki tudja, hogy ebben a rohanó, nagyléptékű fejlődést és változást hozó világban az e még a szex, mint az én időmben?  
Nagyon tanulságos volt.

Előszöris megtudtam, hogy minél gazdagabb egy pasi, annál jobb az ágyban. Ezt az összefüggést eddig nem ismertem. Mindenesetre Bill Gatest fölvettem a titkos ötös listámra. (Pedig nehéz döntés volt, mert Hugh Jackmannek így már csak négy hely jut.)

Majd megtudtam, hogy egyikőjük aktuális pasija lajhár az ágyban, mert olyan lassú. 
Itt majdnem bekapcsolódtam az eszmecserébe, hogy megvédjem a lajhárokat. Pár hónapja láttunk egy filmet egy lajhárfarmról. Azóta lajhárt akarok! Nincs még egy ilyen ronda cuki állat. A film egyedülálló ritkasága az volt, hogy két szerelmes lajhár meghitt pillanatának lehettünk szemtanúi. Persze csak akkor, ha ügyes voltál. Mert ha nem jól kaptad el a ritmust, és épp pislogtál egyet, pont lemaradtál róla. Én így jártam. Elszalasztottam a pillanatot. 
A lényeg, a lajhár villámgyors, ha a szexről van szó.

De a nap fénypontja a következő párbeszéd volt:
-Te mivel védekezel?
-Számolok.
-És meddig?

  

 
 
592 embert ért el.
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás
Hozzászólások
Péterné Kátai HÁT ...,NEM ÉPPEN EZ A BIZTONSÁGOS VÉDEKEZÉS CSÚCSA / ÉN ÚGY HALLOTTAM , SOKSZOR A BIOLÓGIAI ÓRA IS ELCSÚSZHAT: A GYÓGYSZEREK ÉS EGYÉB MÁS ÁLLAPOTBELI BEHATÁSOK MIATT !! / K.B. ANNYIT ÉR ,MINT EGY IMA ... ! DE AHOGY AZT ÉRZÉKELTEM A TÁRSNŐJE SEM VOLT EBBEN A TÉMÁBAN TÚL JÁRATOS ... !! NOS.., EZÉRT SOKASODUNK AKARATLANUL IS TALÁN MÉG MINDIG ... !
1
Kezelés
 
VálaszÜzenet1 éve
Ágnes Vargáné Fincziczki és a következménnyel ki számol??Örülök,hogy nekünk más normákkal élő a lányunk
2
Kezelés
 
VálaszÜzenet1 éve
Gábor Tislerics Érdekes a fiatalok ugyond megosztom a magánéletem veled,..párbeszéd. De hallottam már sokkal merészebb párbeszédet is !!!...
1
Kezelés
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet1 éve