köszöntés

Szájzár

Írta: Super User on . Beküldve: Az orvosi műhibáktól a megoldásig vezető utam

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Szájzáram van, és biztosan lesznek páran, akiknek remek ötleteik születnek majd arra, hogy mitől, de azért elmondanám az én verziómat is.

A fahéj a kedvenc fűszerem. Kaptam a húgomtól fahéjas rágót, és bár én nagyon ritkán rágózom, de ennek nem tudtam ellenállni. Tegnap bekaptam egyet, és elvoltam vele egy-két órát. Éreztem, hogy kezd izomláza lenni az állkapcsomnak, de gondoltam ráfér egy kis edzés. Ő nem így gondolta, mert ma reggelre nem tudtam kinyitni a számat.
Pici rés volt, először föl sem tűnt, azt hittem, hogy csak fáj, mert a reggeli fahéjas lattémat is gond nélkül megittam, de a fogmosásnál elakadtam. Ez a tevékenység csak áldozatok árán valósulhatott volna meg, és mivel semmi garancia nem volt rá, hogy ezt az áldozatot a fogkefe fogja meghozni, ma felejtős lett a fogsika.

Majd szerettem volna enni. Azt sejtettem, hogy ma nem kéne marhahússal próbálkoznom, ezért a legjobb választásnak egy kinder maxi king tűnt. Édes, bűnös, lágy csábítás, de a "súlyos" állapotomra tekintettel engedélyeztem magamnak egy kis csábulást. Csak a mogyoródarabkákkal nem számoltam. Nem tudtam összerágni őket, van, ahol össze se ér a fogam. Úgy köpködtem ki, mint dédanyám a dinnyemagokat, de nem sikerült mindet levadászni, kicsit korlátozott most a mozgásterem a számban. Szerintem pár napig bármit eszek is, minden fog tartalmazni nyomokban mogyorót.

Ezek után már biztosra mentem, jöhet a túró rudi. Picit hagytam is, hogy fölpuhuljon a csokija, azt már biztosan meg fogom tudni enni. Tudtam volna... ha be fért volna a számba. Kénytelen voltam kicsit összelapítani, de meglehetősen gusztustalan élmény egy olvadtcsokis túró rudit lapogatni.

Úgy döntöttem, hogy mostantól banánturmix diétán vagyok. Nem érdekel a kalóriatartalma, még karamellöntetet is tettem bele. Meg persze fahéjat. Finom, és nem kell rágni. Meg az a sok kalcium, kálium és magnézium... szóval egészséges is!!!

Már csak egyet nem értek. Hogy a fenébe csináltam azt, hogy csak az egyik oldalt fáj. A bal részen semmi bajom, persze nem mozog a másik oldal miatt, de amúgy semmi baja. 
Lehet, hogy gyúrok bal állkapocsra, csak nem tudok róla...?

 
 
493 embert ért el.
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás