Telekombetyár

on . Beküldve: Kriszta szösszenetei

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ez az én napom! 

Unalmas, átlagos munkanapnak indult a mai. Nem utaztam haza, a családból mindenkinek programja van a hétvégén, akkor inkább én is dolgozom.

Hozzáfogtunk az iratrendezéshez, amikor csörög a munkatársam telefonja. Kis idő múlva látom, hogy nagyban integet, s mivel jó vagyok activitiben, hamar fölfogtam, hogy a diktafont kéri. Kihangosította a telefonját is, így én is mindent hallottam, és rögzíthettük a beszélgetést is. 

A történet

Akkora szerencsés helyzetben voltunk, hogy maga a Telekom vezérigazgatója, Szabó Tamás hívott, hogy nyertünk 150ezer forintos bankkártyát, és egy mobiltelefont is. Micsoda mázli! Még választani is lehetett, hogy milyen telefont szeretnénk, fehéret, feketét, tarkát... ja nem...rózsaszínt. A feketét választotta a kollégám, amit a vezérigazgató ünnepélyesen lediktákt Katikának. Katika jegyzetelt.
Semmi mást nem kellett tenni hozzá, csak keresni egy bankautomatát, vagy neten regisztrálni. Az utóbbi lett a befutó. Fölhívták a figyelmet, hogy mindössze csak 25 perc áll rendelkezésre a folyamathoz, mert utána a gép újra sorsol.
Kezdődött a regisztrálás. Mondták hova kell belépni, mit kell keresni, és véletlenül a dominó feltöltéshez kerültünk. A vezérigazgató úr megnyugtatott minket, hogy az jó, mert a Nemzeti Adatvédelmi Igazgatóság engedélyezte és elfogadta, hogy a feltöltendő telefonszám rublikába egy kilencjegyű regisztrációs és biztonsági hitelesítő kódot írjunk. Nagyon kedves és figyelmes gesztus ez a hivataltól.

Kollégám annyit bénázott ezzel a regisztrációval, hogy a vezérigazgató úr végül átkapcsolta a regisztrációs kollégájához, Asztalos Tivadarhoz, aki ekkor már kicsit türelmetlen volt, mert a beszélgetés ideje már kezdte megközelíteni a fél órát (gondolom ennyit nem szoktak rászánni  ), hadarta a tennivalókat, majd megint visszakerültünk a vezérigazgató úrhoz, aki végül "A faszom, akkor lehúztalak 7000 forinttal!" köszönéssel búcsúzott. Ez valami médiás köszönési forma lehet.

Ez egy csodás nap!  Rég szórakoztam már ilyen jól. Azt azért sajnálom, hogy nem láthatjuk, amint izgatottan várják, hogy megérkezzen hozzájuk a 7000 forint. Remélem tudnak sokáig várni. 

Ha valaki szeretne még nyerni és regisztrálni, megadnám a telefonszámra hajazó kilencjegyů regisztrációs kódot:
0630- 6848034

Nektek is szép napot! 

drive

 
 
130 embert ért el.
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás
Hozzászólások
Kriszta szösszenetei Nem nyitható meg a link, megpróbáltam másképp kirakni. Remélem ezt nem törlik. A másikat kábé öt perc után. A felvétel kicsit fentebb meghallgatható.
1
Kezelés
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz1 éve
Lencse Orsi Nagyon ismerős az "Asztalos Tivadarként" bemutatkozó férfi hangja és a beszédstílusa is. Mintha a napokban ő keresett volna telefonon, de már a kezdés is gyanús volt, közöltem hogy nem érek rá. Jó, hogy a hangfelvételt feltöltötted, mert ha hangról nem is, de a stílusukról mások is felismerhetik őket, akik meghallgatják a felvételt és összeakadnak velük 
2
Kezelés
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet1 éve