Akarom-e tudni

on . Beküldve: Kriszta szösszenetei

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Azokban a pillanatokban, amikor leesik az IQ szintem ( jó magasról nagyot tud esni  ), "akarom-e tudni" teszteket szoktam kitölteni. Akkora hülyeségek, hogy szinte már szórakoztatóak csökkentett intelligencia üzemmódban.

Először ismerem-e a férfiakat kvízt töltöttem. 50-ből csak egy nő tudja sikeresen teljesíteni, és persze, hogy én vagyok az az egy. Én, a Szuperwomen. Agyon lettem dicsérve. Átlagon felüli és igazán lenyűgöző vagyok, nagyon erőteljes, okos, kifinomult, stílusos, csodálatos... vártam, hogy majd mondanak valami újat is... de a lényeg, hogy mindent tudok a férfiakról. 
Persze olyan fontos kérdéseket kellett megválaszolnom, mint például mit csinál egy férfi, ha medvével találkozik. Opciók: halottat tettet, fára mászik, megverekszik vele. 
Az igazi válasz, miszerint "készít egy szelfit" persze nem szerepelt köztük!
A fára mászás alapból kilőve, mert ki nem tudja, hogy a medve is tud fára mászni... illetve a medve tud fára mászni....
Volt a halottnak tetteti magát. Tuti, hogy a teszt készítője soha nem volt még állatkertben. Az összes pasi nagyon is élőnek látszik a medvebarlang környékén...
Az utolsót választottam, mert a férfiak olyan erősek, bátrak, mit nekik egy medve... és döbbenet, de ez volt a jó válasz. Hmmm.....
Lehet, hogy ezért kell a macikat ketrecekben tartani, hogy az urak össze ne csapják őket...?

A következő tesztből megtudtam, hogy előző életemben kereskedőnőként éltem New York City-ben az 1700-as években, ahol felelőségteljesen egy bányaaknába esve leltem halálomat. Ez megint annyira valószínű, hogy ne is vitassuk.

Megtudtam, hogy igazi lényem mitikus sellő. Gyönyörű, ellenállhatatlan vagyok, az őrületbe tudom kergetni az embereket (azért ebben lehet valami), és nem bírják levenni rólam a szemüket. Ez is biztos, mert maradandó élmény lehet egy víziszonyos sellő agonizálása. Már a víz látványa is elég nekem, hogy ne kapjak levegőt. Minden, ami fürdőkádnyi mennyiségnél nagyobb víztömeg, szorongást vált ki belőlem. Csodálom, de félem is.
Egyszer lehet, hogy majd elmesélem azt, amikor rávett a volt férjem a búvárkodásra. 

Volt még egy, a hölgybizonyítvány. Naná, hogy akartam tudni. Megint tökéletes vagyok! Már szinte uncsi.
Viselkedésmód 104%
Méltóság 104%
Divattudatosság 104%

Az összesített hölgyosztályzatom tratatataaaam: 236%

Már egy órája azt számolom, hogy ez meg hogy a fenébe jött ki nekik. Még mindig mélyrepülésben lehet az IQ szintem, mert a megoldást Mensa szinten sem találnám, de ott legalább hagynám a francba az egészet...

Kriszta szösszenetei fényképe.
 
674 embert ért el.
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás