A kicsit erős kávé

on . Beküldve: Családi történetek

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A lányunk pár éve egy kéthetes, iskolai szervezésű kastélytúrán vett részt Angliában. Könyvtártúrára nem engedtük volna el, akkor soha többé nem láttuk volna, csak ha meglátogatjuk. Innen még volt esély, hogy hazatér. Meg is érkezett, tele élményekkel és nagy adag ajándék teával és kávéval.

Másnap reggel le is főztünk az egyikből egy dupla adagot. Nagyon erős, füstös, fekete, izgalmas aromájú, olyan igazi húúúú kávé volt. Én csak egy kis adagból csináltam magamnak lattét, a lányunk alig fél adagot kért, a többit az apja itta meg.

Reggeli után megterveztük a napot. Én úgy gondoltam, hogy nálam megvan a lendület az őszi nagytakarításhoz( július közepén jártunk), de beterveztem még mellé a karácsonyit és a húsvétit is. 
A lányunkért jöttek a barátai, készültek be a városba bóklászni. Mondtam nekik, hogy lépést úgysem fognak tudni tartani vele, legalább próbálják szemmel tartani őt, és mutattam nekik, amint épp csíkot húz a szobája felé.
Az apja fogott egy ásót, azt mondta, hogy kiritkítja az elburjánzott olajbokrot, de én biztosra vettem, hogy estére lesz saját alagutunk Kínába.

Hiperaktív család voltunk aznap. 

 
 
1400 embert ért el.
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás
Hozzászólások
Fodor-Zombori Andi Ha esetleg emlekszel elmondod mi volt a neve? Bevasarolnek 
2
Kezelés
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet48 hete
Kriszta szösszenetei Szánom-bánom, de azonnal áttöltöttem egy fém dobozba, és kidobtam a zacskót, természetesen szelektíve. 
Nem gondoltam rá, hogy egy kincsre találtunk. Nekünk is hiányzik... 
 
Kezelés
 
Válasz48 hete
Fodor-Zombori Andi Akkor kutatok tovabb az angol kavek kozott hatha ralelek. 
1
Kezelés
 
VálaszÜzenet48 hete
Kriszta szösszenetei Szólj, ha megvan! 
 
Kezelés
 
Válasz48 hete
Fodor-Zombori Andi Imadom a kavet, de a valtozasokat utalom. az eddig legjobb kavek amiket ittam, az illy es segafredo.  de ezeket barhol lehet kapni.
 
Kezelés
 
VálaszÜzenet48 hete